Nieuwbouw

Uw unieke droomwoning woonklaar opgeleverd.

U beschikt over een bouwgrond in de provincie Antwerpen om uw droomwoning te realiseren? Bespaar tijd, geld en stress én vertrouw het realiseren van uw energiezuinige woning toe aan het familiale bouwbedrijf Kets Woningbouw uit Lier. Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering vormen wij uw enige en vertrouwde aanspreekpunt. Wij combineren de zekerheid van sleutel-op-de-deur met vrijheid van bouwen op maat.

Onze visie als bouwbedrijf op nieuwbouw?

Uw woondroom is onze persoonlijke uitdaging

Iedereen koestert zijn eigen unieke woondromen. Deze ambities omzetten in realiteit, is onze missie.
Samen geven we uw ideeën concreet vorm. Uw bouwgrond met de bijhorende mogelijkheden vormt daarbij het vertrekpunt.

Sterke architectuur vanaf een wit blad

Wij werken niet met standaardwoningen opgelijst in een catalogus. Wij luisteren naar uw verhaal.

Wij willen weten hoe u in het leven staat en welke ambities u koestert. Binnen uw budgettaire mogelijkheden vertrekken onze architecten vanaf een volledig wit blad. Zowel voor de uitstraling van de woning als de ruimtebeleving garanderen we doordachte architectuur. Elke lijn en elke vorm staan op de juiste plaats, omdat u het zo wilt.

De details tellen en maken effectief het verschil. Op die manier geven we het concept sleutel-op-de-deur een eigen, unieke invulling.

Energiezuinig en duurzaam bouwen

U bouwt voor het leven. Daarom bouwt u energiezuinig met duurzame materialen. Wat dit exact voor uw bouwproject betekent; bepaalt u samen met onze technische experts.

Ook hier geldt niet één zaligmakende oplossing, maar werken onze technici à la carte het juiste voorstel uit. Wij maken uw woning klaar voor de toekomst.

Optimaal wooncomfort

Gezellige warmte binnen, overmatige hitte buiten. Slimme technieken waarmee u energie bespaart en uw wooncomfort vergroot. We bespreken en analyseren elk technisch aspect met het oog op een optimaal comfort.

Ook voor uw wooncomfort of domotica werken we niet met standaardoplossingen, maar werken we à la carte een uniek totaalverhaal uit volgens uw wensen en behoeften.

 

Sluiten