Uw 6 bouwgaranties - Ketswoningbouw
Uw 6 bouwgaranties - Bij Kets Woningbouw bouwen we uw droomwoning volledig op maat.
Lees meer

Uw 6 bouwgaranties

Een geslaagd eindresultaat gebaseerd op doorgronde bouwgaranties.

Wanneer u later terugkijkt op het bouwen of renoveren van uw woning, moet er vooral een grote glimlach verschijnen.
Dit betekent dat zowel het eindresultaat als de weg ernaartoe van belang zijn.

Met Kets Woningbouw bent u zeker van volgende 6 bouwgaranties.

Doordachte architectuur, unieke ontwerpen

Onze architecten vertrekken telkens opnieuw van een wit blad. Ze vertalen uw wensen en verlangens naar een uniek en doordacht ontwerp. Geen enkel detail ontsnapt aan de aandacht.

Elke architect heeft zijn eigen sterktes. Denk daarbij maar aan de bouwstijlen ‘modern’ of ‘klassiek’. Ook renovatie vraagt een specifieke expertise.

Voor elke opdracht selecteren wij, uit ons netwerk van streng geselecteerde architecten, de architect die het best aansluit bij het ontwerpen van uw droomwoning. 

Energiezuinig & duurzaam

Wij bouwen voor de toekomst.

Dit vertaalt zich in een doorgedreven isolatie en energiezuinige, slimme technieken voor verwarming, ventilatie en koeling. Al onze woningen voldoen aan de strengste energienormen.

Met een Smart Home systeem creëren we voor u een intelligente woning met een ongeëvenaard wooncomfort!

Voor elke klant werken onze technische experts een totaalvoorstel uit op maat, passend bij de ambities en wensen van elke opdrachtgever.

Volledige vrijheid in materiaalkeuzes

Wij leveren puur maatwerk. U maakt in alle vrijheid de verschillende materiaalkeuzes.

Wel gaan we met u persoonlijk langs in de showrooms van onze leveranciers. Dankzij deze deskundige begeleiding behouden we samen het overzicht op het einddoel en maakt u met kennis van zaken de juiste keuzes.

Wilt u sommige taken zelf uitvoeren? Of elders uitbesteden? Geen probleem, u bent volledig vrij.

Onze coördinatiebudgetbewaking

Een woning bouwen of renoveren vereist een professionele coördinatie met bijhorende budgetbewaking.

Vooraleer onze vakmensen op de werf aan de slag gaan, is alles grondig voorbereid en afgesproken. Zo vermijden we kostelijke misverstanden.

Kets Woningbouw is algemeen aannemer en hoofdelijk aansprakelijk voor geheel uw bouwproject. U hoeft zich dus geen zorgen te maken. Naast de persoonlijke begeleiding vormt dit onze absolute kracht.

Strikte opvolging van timing

Het garanderen van de afgesproken timing volgt logisch voort uit onze professionele coördinatie.

Uiteraard kunnen er altijd onvoorziene omstandigheden opduiken. Met heldere en directe communicatie spelen we dan kort op de bal. Tijdverlies beperken we zo tot het strikte minimum.

Tijdens het volledige bouwproces hebt u één aanspreekpunt waar u met vragen terecht kunt ook buiten de kantooruren. Zo verzekeren we een optimale communicatie.

Uitvoering door ervaren vakmensen

Een uniek en sterk ontwerp, de juiste materiaalkeuzes, een grondige voorbereiding,… Alles staat klaar voor een feilloze realisatie.

Onze streng geselecteerde vakmensen bouwen alsof het voor henzelf is. De architect volgt de kwaliteitscontrole als onafhankelijke deskundige op. Zo bent u zeker van een eindresultaat volgens de regels van de (bouw)kunst.

Sluiten