Team - Ketswoningbouw
Team - Bij Kets Woningbouw bouwen we uw droomwoning volledig op maat.
Lees meer

Team

Familiaal bouwbedrijf van het zuiverste soort.

Kets Woningbouw uit Lier is een familiaal bouwbedrijf van het zuiverste soort. Vader Michael Kets beschikt over vele jaren ervaring in de bouwsector. Samen met zijn zonen, Yniace en Matthias, vormen zij het kernteam van Kets Woningbouw. Dit hechte drietal begeleidt en coördineert de realisatie van een twintigtal woningen per jaar.

De bouwmicrobe ontstond bij Michael Kets in 1992 met het coördineren van de bouw van zijn eigen woning. Meerdere opleidingen en een carrière als bouwadviseur bij andere aannemers later, besloot hij in 2008 om zelf een bouwfirma op te richten.

Met zijn eigen aannemersbedrijf Kets Woningbouw combineert Michael Kets het comfort en de zekerheid van sleutel-op-de-deur met een maximale vrijheid voor ontwerp en materiaalkeuzes.

Elke klant wordt door Michael van A tot Z opgevolgd. Zijn zoon Yniace, een bouwkundige van opleiding, zorgt als projectleider voor de technische coördinatie tijdens de uitvoeringsfase. Matthias daarentegen zoekt als vastgoedmakelaar naar de beste bouwgronden en is klantenadviseur.

Voor de uitvoering doet Kets woningbouw beroep op een heel arsenaal van technische experts en ervaren vakmensen.

Matthias Kets
Matthias Kets

Michael Kets

Yniace Kets

Matthias Kets

Sluiten