Totaalrenovatie

Uw bestaande woning volledig renoveren?

Onze visie op renovatie is dezelfde als nieuwbouw. Wij coördineren de volledige realisatie zodat we finaal uw droomwoning opleveren. Wij richten ons uitsluitend op totaalrenovaties waarbij we de bestaande woning in de eerste strippen tot op de ruwbouw. Vervolgens voeren we aanpassingen uit of breiden we de woning uit. Finaal volgt de afwerking. Met deze aanpak voor totaalrenovaties realiseren we een energiezuinige, duurzame woning met veel natuurlijk licht en een hedendaags leefcomfort. 

Onze visie als bouwbedrijf op renoveren?

Kansen zien en grijpen

Elke bestaande woning heeft uitbreidingsmogelijkheden en opportuniteiten om te renoveren.
Een totaalrenovatie biedt unieke kansen om een oude woning naar de 21e eeuw op te tillen zonder de ziel en authenticiteit aan te tasten.
Wel vraagt het heel wat ervaring en vakmanschap om deze mogelijkheden te zien én technisch te realiseren.

Elke renovatie is een uniek verhaal

Kets Woningbouw beschikt als familiaal bouwbedrijf over de juiste expertise om totaalrenovaties correct in te schatten en aan te pakken.
Samen met onze architecten die zich specialiseren in totaalrenovaties, schrijven we voor elke renovatie een uniek verhaal.

Natuurlijk licht naar binnen halen, optimale beleving van de aangepaste ruimtes, integratie van de juiste energiezuinige en innovatieve technieken, een unieke uitstraling van oud en nieuw,…

De uitdaging voor een geslaagde totaalrenovatie is enorm, de voldoening na de oplevering des te groter.

Renoveren zonder stress en zorgen

Onverwachte omstandigheden zijn onlosmakelijk verbonden met totaalrenovaties.

Wanneer u zelf uw totaalrenovatie in goede banen wilt leiden én de verschillende onderaannemers coördineert, dan bent u de eindverantwoordelijke en moet u eventuele problemen oplossen. Budgetoverschrijdingen, technische discussies tussen verschillende onderaannemers, deadlines die dreigen te verlopen,… Elk knelpunt komt op uw bord terecht.

Wanneer u in zee gaat met Kets Woningbouw, dan kunt u ontspannen tijdens de renovatie. Wij coördineren alles, wij lossen technische problemen op en wij waken over het budget.

Uiteraard gebeurt dit in nauwe samenspraak, zodat u perfect weet hoe alles verloopt én op elk moment met kennis van zaken de juiste keuzes maakt.

Sluiten